Dragi clienți,

În acest început minunant de aprilie, ne pregătim cu drag și spor să vă încântăm cu o prezentare absolut minunată și nouă în cadrul standului TOP MOSAIC ce vă așteaptă să îi călcați pragul în perioada 7 – 10 Aprilie când echipa noastră va participa la expoziția anuală de specialitate Ambient Expo, ce va avea loc la Romexpo, ne veți găsi în Pavilionul Central, parter, stand B03.

Vedeta acestei ediții este reprezentată de un produs nou pe care suntem mândri să vi-l prezentăm, este vorba de mozaicul marca Appiani, o marcă de renume în Italia, cu o experiență de aproape 100 de ani în fabricarea plăcilor ceramice de înaltă calitate și care a revoluționat industria mozaicului prin cele două tehnici inovatoare de producere a mozaicurilor ceramice care le conferă o durabilitate și o rezistență la uzură excepționale.
Aceste mozaicuri dincolo de caracteristicile tehnice uimitoare sunt deosebite și prin cromatica interesantă, prin finisajele sale dar și prin multitudinea de colecții și mixuri care cu siguranță vă vor captiva și veți decide să le utilizați în proiectele Dvs. viitoare.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi detaliile necesare și a discuta asupra unor variante de amenajare ale spațiilor din locuința Dvs.

Pe perioada expoziției programul showroom-ului va fi cel normal, dacă vor surveni modificări vă vom anunța.
 

Noutăţi


Perioada 14.02.2019 - 19.02.2019 inchis!
Stimați clienți, Dorim să vă informăm că în perioada  14.02.2019 -

INFO program showroom 24.01.2019
Stimați clienți, Dorim să vă informăm că mâine 24 Ianuarie, showroom-ul TOP

Program special showroom Top Mosaic cu ocazia sărbătorilor de Iarnă!
Dragi clienți,   Dorim să vă informăm că în perioada 19 Decembrie 2018

Program Showroom 30 Noiembrie 2018
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că showroom-ul nostru va fi închis

Modele noi în stoc!!! 05.11.2018
Modele noi de mozaic disponibile prin intermediul showroom-ului TOP

AMBIENT EXPO 2016