Dragi clienți,

În acest început minunant de aprilie, ne pregătim cu drag și spor să vă încântăm cu o prezentare absolut minunată și nouă în cadrul standului TOP MOSAIC ce vă așteaptă să îi călcați pragul în perioada 7 – 10 Aprilie când echipa noastră va participa la expoziția anuală de specialitate Ambient Expo, ce va avea loc la Romexpo, ne veți găsi în Pavilionul Central, parter, stand B03.

Vedeta acestei ediții este reprezentată de un produs nou pe care suntem mândri să vi-l prezentăm, este vorba de mozaicul marca Appiani, o marcă de renume în Italia, cu o experiență de aproape 100 de ani în fabricarea plăcilor ceramice de înaltă calitate și care a revoluționat industria mozaicului prin cele două tehnici inovatoare de producere a mozaicurilor ceramice care le conferă o durabilitate și o rezistență la uzură excepționale.
Aceste mozaicuri dincolo de caracteristicile tehnice uimitoare sunt deosebite și prin cromatica interesantă, prin finisajele sale dar și prin multitudinea de colecții și mixuri care cu siguranță vă vor captiva și veți decide să le utilizați în proiectele Dvs. viitoare.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi detaliile necesare și a discuta asupra unor variante de amenajare ale spațiilor din locuința Dvs.

Pe perioada expoziției programul showroom-ului va fi cel normal, dacă vor surveni modificări vă vom anunța.
 

Noutăţi


Noi și colorate ! gamă de mozaicuri disponibilă doar prin Top Mosaic
Dragi clienți, avem pentru dvs. noi modele de mozaic din sticlă cu forme și

Mozaic unic doar la Top Mosaic!!!
Dragi clienți, Știm că vă plac noutățile și le așteptați cu nerăbdare, prin

Program Showroom 1 Mai 2018!
Stimați clienți, pentru că minivacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi, dorim

Mozaic din porțelan la super ofertă!!!
Porțelan 10 x 10 cm - Discount 50% Rezistență îndelungată în timp, duritate

Program de Paşte 2018
Stimați clienți dorim să vă informăm asupra programului showroom-ului nostru

AMBIENT EXPO 2016