Dragi clienți,

În acest început minunant de aprilie, ne pregătim cu drag și spor să vă încântăm cu o prezentare absolut minunată și nouă în cadrul standului TOP MOSAIC ce vă așteaptă să îi călcați pragul în perioada 7 – 10 Aprilie când echipa noastră va participa la expoziția anuală de specialitate Ambient Expo, ce va avea loc la Romexpo, ne veți găsi în Pavilionul Central, parter, stand B03.

Vedeta acestei ediții este reprezentată de un produs nou pe care suntem mândri să vi-l prezentăm, este vorba de mozaicul marca Appiani, o marcă de renume în Italia, cu o experiență de aproape 100 de ani în fabricarea plăcilor ceramice de înaltă calitate și care a revoluționat industria mozaicului prin cele două tehnici inovatoare de producere a mozaicurilor ceramice care le conferă o durabilitate și o rezistență la uzură excepționale.
Aceste mozaicuri dincolo de caracteristicile tehnice uimitoare sunt deosebite și prin cromatica interesantă, prin finisajele sale dar și prin multitudinea de colecții și mixuri care cu siguranță vă vor captiva și veți decide să le utilizați în proiectele Dvs. viitoare.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi detaliile necesare și a discuta asupra unor variante de amenajare ale spațiilor din locuința Dvs.

Pe perioada expoziției programul showroom-ului va fi cel normal, dacă vor surveni modificări vă vom anunța.
 

Noutăţi


Paviment Appiani!
Paviment realizat cu mozaic ceramic Appiani de către artist-pictor Mădălina

Program special sărbători de iarnă
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că în perioada 21 Decembrie 2017 – 5

Mozaic Appiani!
Dragilor împărtăşim cu voi ceva nemaipomenit realizat pentru prima dată în

Program Showroom Top Mosaic 1 Decembrie 2017
Stimați clienți, Vă rugăm să aveți în vedere faptul că în perioada 30

Vineri 17 Noiembrie ziua plină de culoare la TOP MOSAIC
În această zi de vineri ploioasă în care repetitiv se aude de peste tot "black

AMBIENT EXPO 2016