Gresie faianta - Montare

 

Specialisti in montarea de gresie faianta

Gresie faianta este de nelipsit din orice casa. De multe ori, cand vrem sa ne decoram singuri casa, cu gresie faianta facem multe greseli. Poate nu toti dintre noi suntem profesionisti si nu ne prea pricepem sa ducem la bun sfarsit un decor cu bun gust.

Avand in vedere ca avem o multitudine de optiuni pentru a ne decora casa, ne punem in situatia in care nu stim ce sa mai alegem, creandu-se un haos in mintea noastra si nu ne mai focusam asupra unui plan concret. De aceea trebuie sa apelam la un profesionist, ca impreuna sa punem bazele unui plan.

Top Mosaic ne sprijina cu o echipa cu experienta in mozaic de toate tipurile, culorile si texturile, precum si suport tehnic in instalarea acestora.

Produsele Top Mosaic pot fi utilizate pentru placarea sau decorarea peretilor si pardoselilor in interior sau exterior, in bai sau in toata casa, in spatii de birouri sau comerciale, pentru piscine sau spatii pentru agrement, si nu in ultimul rand pentru lucrari artistice.

Un element foarte important ce nu trebuie omis, o instalare profesionista a placilor de gresie faianta va face diferenta si va crea o imagine unica pe orice suprafata. De aceea, gresia faianta dintr-o casa trebuie aleasa bine, astfel incat sa se imbine perfect si in armonie cu restul decoratiunilor din interior. Deasemenea, folosirea unor placi de gresie faianta de calitate va pune in valoare un stil modern si elegant.

gresie faianta  faianta gresie  gresie faianta gresie faianta

Noutăţi


INFO program 13 - 16 Septembrie 2019
Stimați clienți, Vă anunțăm că în perioada 13 - 16 Septembrie showroom-ul

TOP MOSAIC mai mult decât un showroom de prezentare
ești arhitect sau designer și dorești să discuți asupra detaliilor proiectelor

Program Showroom 17 Iunie 2019
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că showroom-ul nostru va fi închis luni,

Program Sărbători Pascale 2019
Dragi clienți,   Dorim să vă informăm asupra programului special al

Perioada 14.02.2019 - 19.02.2019 inchis!
Stimați clienți, Dorim să vă informăm că în perioada  14.02.2019 -

Gresie faianta