Gresie faianta - Montare

 

Specialisti in montarea de gresie faianta

Gresie faianta este de nelipsit din orice casa. De multe ori, cand vrem sa ne decoram singuri casa, cu gresie faianta facem multe greseli. Poate nu toti dintre noi suntem profesionisti si nu ne prea pricepem sa ducem la bun sfarsit un decor cu bun gust.

Avand in vedere ca avem o multitudine de optiuni pentru a ne decora casa, ne punem in situatia in care nu stim ce sa mai alegem, creandu-se un haos in mintea noastra si nu ne mai focusam asupra unui plan concret. De aceea trebuie sa apelam la un profesionist, ca impreuna sa punem bazele unui plan.

Top Mosaic ne sprijina cu o echipa cu experienta in mozaic de toate tipurile, culorile si texturile, precum si suport tehnic in instalarea acestora.

Produsele Top Mosaic pot fi utilizate pentru placarea sau decorarea peretilor si pardoselilor in interior sau exterior, in bai sau in toata casa, in spatii de birouri sau comerciale, pentru piscine sau spatii pentru agrement, si nu in ultimul rand pentru lucrari artistice.

Un element foarte important ce nu trebuie omis, o instalare profesionista a placilor de gresie faianta va face diferenta si va crea o imagine unica pe orice suprafata. De aceea, gresia faianta dintr-o casa trebuie aleasa bine, astfel incat sa se imbine perfect si in armonie cu restul decoratiunilor din interior. Deasemenea, folosirea unor placi de gresie faianta de calitate va pune in valoare un stil modern si elegant.

gresie faianta  faianta gresie  gresie faianta gresie faianta

Noutăţi


INFO program showroom TOP MOSAIC
Dragi clienţi, Vă anunţăm că în perioada 19 - 23 Martie showroom-ul nostru

Oferta de Mărţişor TOP MOSAIC
Dragi clienţi, Avem pentru Dvs. o ofertă specială în perioada 1 - 8 Martie

Miercuri 24 ianuarie 2018 închis!!
Stimaţi clienţi, mâine 24.01.2018 showroom-ul Top Mosaic va fi închis. Vă

Paviment Appiani!
Paviment realizat cu mozaic ceramic Appiani de către artist-pictor Mădălina

Program special sărbători de iarnă
Dragi clienți, Dorim să vă informăm că în perioada 21 Decembrie 2017 – 5

Gresie faianta