Top Mosaic este unicul showroom din Romania, care se ocupa profesional de comercializarea tuturor tipurilor de mozaic, cu un brand conturat exclusiv in jurul acestui produs: mozaicul.

Cine suntem?

Povestea noastra incepe inca din anul 2003 cand ideea primului showroom dedicat mozaicului a luat nastere datorita celor 30 de ani de experienta internationala a fondatorilor companiei in acest domeniu in care gradul inalt de specializare este definitoriu.

Primul showroom Top Mosaic aflat pe Bd. Decebel a fost locatia unde au expuse pentru prima data in Romania mozaicuri ale unor furnizori de renume din Spania, Italia si nu numai. Ulterior modelele de mozaic au continuat sa incante ochii si sufletele clientilor nostri intr-o alta locatia care ne-a fost casa timp de un deceniu, cea din Bd. Unirii, locatie foarte draga nou si unde brandul nostru s-a conturat. Nevoia crescand  de a avea un spatiu mai vast de expunere pentru modelele de mozaic din ce in ce mai numeroaase ne-a determinat sa ne continuam povestea intr-o locatie noua, cea actuala din Strada Popa Soare Nr. 72, zona Hala Traian.

Pe parcursul activitatii noastre in Romania, am tinut cu succes pasul cu tendintele de design de pe piata internationala, oferind clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate. Diversitatea este cea care ne caracterizeaza, astfel ca putem acoperi variante de la cele mai luxuriante pana la cele mai simpliste.

Misiunea noastra este sa oferim o gama foarte larga de mozaicuri ce corespund exigentelor si cerintelor clientilor nostri.

Ce facem?

Colaboram cu furnizori din continente precum Europa, America de Sud, Asia ceea ce implicit ne ofera posibilitatea de a va pune la dispozitie o gama vasta cu cele mai neobisnuite culori, forme sau dimensiuni. Va putem ajuta sa creati o infinitate de combinatii cromatice sau de textura in ceea ce priveste mozaicul. Bineinteles, la noi gasiti si alte produse pentru placari interioare, exterioare sau piscine pentru a completa intregul pachet de produse necesare proiectelor voastre de amenajare.

De ce sa alegeti mozaic?

Mozaicul este o forma a artei, a frumosului, care se manifesta sub diferite forme.

A fost utilizat in mod traditional ca decor pentru pardoseli si pereti devenind foarte popular in intreaga lume romana antica. De atunci si pana in prezent, mozaicul se considera a fi un rasfat care poate fi castigat de fiecare dintre noi. Poate fi usor sa te pierzi in frumusetea acestuia datorita complexitatii, culorii sau formelor fascinante.

Principalul avantaj al folosirii mozaicului pentru pardoseala si perete este flexibilitate in combinarea culorilor dorite, aleatoriu sau mixate intr-un model anume, pentru a crea un design personalizat, unic.

Acest efect poate fi obtinut chiar prin utilizarea unor cantitati mici de mozaic combinat cu alte tipuri de placi. Mai mult decat atat, mozaicul pot fi usor de aplicat pe suprafete rotunde sau inguste, in cazul in care placile de dimensiuni mari sunt foarte greu adaptat la suprafetele respective.

Datorita dimensiunii reduse a pastilei de mozaic vor exista foarte putine pierderi de material, din moment ce taierea acestora nu este necesara. Intrucat o mare parte din suprafata acoperita de mozaic cuprinde si rosturile dintre pastilele de mozaic, acest lucru permite prin utilizarea unei anume culori de chit sa devina un mijloc important de uniformizare si accentuare a culorilor si de obtinere a efectului de culoare dorit.

Placile de mozaic si in special mozaicurile din sticla sunt foarte rezistente la variatii de umiditate si temperatura, prin urmare putand fi aplicate pe orice tip de suprafata, inclusiv piscine, pe peretii si pardoselile bailor, bucatarii si fatade exterioare.

Top Mosaic este locul unde imaginatia devine realitate, cu ajutorul mozaicului pe care il putem duce impreuna duce la rang de arta.

De ce Top Mosaic?

In showroom-ul nostru puteti gasi toate tipurile de mozaic: din sticla colorata, sticla clara, ceramica, portelan, metal, lemn si piatra naturala, de asemenea, combinatii de materiale diferite, forme inedite sau dimensiuni diferite. Pentru o serie de modele de mozaic avem stocuri iar pentru restul se pot plasa comenzi, suntem deschisi la orice tip de cereri, indiferent de model sau cantitate. Datorita faptului ca mozaicul este un produs mai special, de multe ori se doresc cantitati mai reduse, fiind folosit strict ca si decor insa noi suntem pregatiti pentru acest lucru.

Fiecare piesa a unui intreg este importanta, tocmai de aceea, suportul tehnic in instalarea mozaicului este nelipsit. Echipa noastra va va sustine pe tot parcursul proiectului in cel mai mic detaliu, oferindu-va consultanta legat de solutiile tehnice, suportul tehnic pentru montaj precum si recomandari legate de materialele corespunzatoare instalarii pe diferite suprafete (adezivi, chituri de rosturi, produse de hidroizolatie).

De asemenea prin asistenta noastra post-vanzare am cautat tot timpul sa identificam punctele forte ale produsului dar si eventualele minusuri sau chestiuni de remediat/ imbunatatit prin procesul de fabricare, daca a fost cazul, pentru a ne asigura pe viitor ca produsul este conform cu destinatia sa. Un alt lucru care ne reprezinta este interactiunea directa cu clientul nostru, prioritatea noastra este sa intelegem mai bine nevoile sale, sa ne imbunatatim constant modul de lucru si selectia produselor, de asemenea sa anticipam nevoile clientilor pentru urmatoarele proiecte.

Daca va doriti ceva deosebit sau original in casa sau amenajarea voastra, noi cei din echipa Top Mosaic va asteptam in showroom pentru a gasi impreuna mozaicul ideal pentru ca fantezia voastra sa devina realitate.

Trebuie doar sa indrazniti!