Noutati

Gresie Slim producție Italia

Dragii noștri,

Astăzi dorim să vă prezentăm un produs inedit care poate transforma orice încăpere cu un minim de efort și la un cost redus.

Este vorba de un model de gresie de calitate produsă în Italia și care merită atenția voastră pentru nenumăratele sale calități.
Dacă v-ați plictisit de culoarea gresiei deja existente dar vă îngrozește ideea de a transforma casa într-un șantier, acest produs vă va convinge să faceți o schimbare.
Această gresie poate fi montată peste gresia existentă eliminând astfel tot praful și toată murdăria ce se creează la o schimbare de acest tip,
deși este porțelanată este mai subțire decât o gresie porțelanată obișnuită, are 5 mm, deci nu va modifica considerabil înâlțimea pardoselii, este subțire însă spatele este întărit printr-o armătură ce îi conferă nu doar rezistență în timp ci și un montaj facil. Acest model de gresie este recomandat inclusiv pentru încăperile cu încălzire în pardoseală, deoarece are o rezistență mică la transferul termic.

Nu ne rămâne decât să vă invitam în showroom-ul nostru din Str. Traian nr. 137, unde vom fi bucurosi să vă îndrumăm exact spre produsele ce se potrivesc cel mai bine cu încăperea sau zona pe care vă gândiți să o amenajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *