Noutati

Mesaj de maximă importanță COVID19

Dragi clienți,

După cum știți cu toții ne aflăm într-o situație specială în care prevenția este deosebit de importantă iar sănătatea și siguranța clienților noștri dar și a echipei noastre sunt prioritare.

Prin urmare pentru o perioadă showroom-ul nostru își limitează activitățile desfășurate în cadrul showroom-ului din strada Popa Soare 72.
Echipa noastră rămâne la dispoziția Dumneavoastră pentru orice fel de solicitări, întrebări doar telefonic, via e-mail sau pe whatsapp la numărul de mobil 0742.558.314.

Suntem convinși că putem colabora foarte bine și sub această modalitate iar în situația în care aveți nevoie fizic și de mostre sau cataloage de prezentare cu siguranță vom găsi o modalitate ca acestea să ajungă la voi.
Comenzile pentru produsele aflate în stoc pot fi trimise bineînțeles prin curier, cât timp serviciile firmelor de curierat vor fi funcționale iar pentru situațiile excepționale putem stabili programări la showroom în funcție de disponibilitatea echipei noastre.

Așteptăm solicitările voastre sub orice formă convenabilă pentru voi, important este ca proiectele voastre de amenajare să nu fie întrerupte de această situație iar timpul petrecut chiar de voi acasă să fie folosit în mică măsură și pentru conturare, planificarea sau chiar finalizarea acestor proiecte.

Orice modificări în programul și activitatea noastră vor fi anunțate pe site-ul nostru precum și pe pagina noastră de Facebook.

Să ne auzim și să ne vedem cu bine!

Sănătate și culoare pentru zilele următoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *